Elisabeth Leonskajan resitaali avaa Helsinki Seriös -konserttikauden

Alkavalla kaudella Helsinki Seriös -kamarimusiikkisarjan konserteissa vierailee jälleen kamarimusiikin kansainvälisiä huippuja. Syyskuussa käynnistyvän konserttisarjan avaa pianotaiteilija Elisabeth Leonskaja. Uutuutena tarjolla on myös sarjalippuja. 

Helsinki Seriös -konserttisarja vakiinnuttaa vauhdilla asemaansa pääkaupunkiseudun konserttielämässä. Yleisömäärä on kasvanut konsertti konsertilta ja sarjalla on jo oma vakioyleisönsä.

Kauden 2023–2024 konserteissa kuullaan jälleen kansainvälisiä kamarimusiikkihuippuja. Mukana on taiteilijoita legendoista nuoriin lupauksiin. Kaikki sarjan esiintyjät ovat ansainneet kannuksensa kovilla kansainvällisillä kentillä.

Helsinki Seriös -sarjan konserttipäivä on sunnuntai ja konsertit alkavat klo 18 Sibelius-Akatemian konserttisalissa (Pohjoinen Rautatiekatu 9). Kaikki konsertit ovat jälkeenpäin kuunneltavissa YLE Areenassa.

Tarkistetut hinnat ja sarjaliput

Vastoin tämän hetken vallitsevaa hintatrendiä Helsinki Seriös on pudottanut lippujensa hintoja. Uutuutena valikoimaan on tuotu myös viiden ja kymmenen konsertin sarjaliput. Liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi -verkkokaupassa, sovelluksessa ja palvelupisteissä. Sarjalippuja myydään elokuun loppuun asti, yksittäiset liput ovat myynnissä kunkin konsertin alkuun asti.

Liput: Lippu.fi

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeemme tilaajat saavat ajankohtaista tietoa konserteista ja niiden sisällöistä.